۳. اسنپ، گسترش بازار هدف
۶ نمونه استراتژی تبلیغات کسبوکارهای بزرگ، برنامهٔ اسنپ برای گسترش بازار هدف، نمونه استراتژی تبلیغات وطنی و موفق برای درسگرفتن است.
آن اوایل که اسنپ تازه روی کار آمده بود، بازار هدف آنها محدود به شهر تهران بود.
اسنپ برای انجام این کار، استراتژی تبلیغات خود را در چند سطح پیش برد:
استراتژی اصلی آنها، سرمایهگذاری و تبلیغات برای جذب توریستها (نه مردم بومی) در سایر شهرها بود.
طی این استراتژی، اسنپ، بیلبوردها و تبلیغات محیطیاش را در مناطق مهم شهرهای گردشگرپذیر، مثل ورودی و خروجی شهرها، میادین اصلی و مناطق دیدنی و توریستی نصب کرد.
اسنپ با این حرکت، به مشتریان بالقوهاش یادآوری کرد که بهجای استفاده از آژانس و تاکسی، میتوانند در طول سفر از اسنپ برای جابهجایی در شهر استفاده کنند و هزینههای سفرشان را کاهش دهند.
برنامهٔ دوم اسنپ هم «تخفیفدادن و مشتریگرفتن» بود!
اسنپ با درنظرگرفتن تخفیفات متنوع در تبلیغات خود، مثل تخفیف برای اولین سفر با اسنپ، تخفیف برای دعوت دوستان و تخفیفات مناسبتی، توانست خودش را در دل مشتریهای جدید خود در سایر شهرها هم جا کند و سهم خودش را از بازار، روزبهروز بزرگتر کند.
۴. دیجیکالا، جذب مشتریان خرید اولی!
دیجیکالا تقریباً نسخهٔ بومی آمازون محسوب میشود و بازار بزرگ و گردش مالی فوقالعادهای دارد؛ ولی همچنان میخواهد با استراتژیهای تبلیغاتی مختلف، سهم بیشتری را به خود اختصاص دهد و رهبر بازار بماند.
سیاستهای تشویقی دیجیکالا مثل ارسال رایگان و تخفیفات متنوع برای اولین خرید، یا ترفندهای چالشتری مثل گردونهٔ شانس و قرعهکشی و جایزه، پای ثابت استراتژیهای تبلیغات دیجیکالا برای جذب مشتریان خریداولی هستند.
گون آیکانون تبلیغاتی |